Συμπληρώματα Διατροφής

Cysticlean 240 mg PAC
Για την υγεία του ουροποιητικού συστήματος


Συμπλήρωμα διατροφής με συμπυκνωμένο εκχύλισμα υψηλής συγκέντρωσης American Cranberry ισοδύναμο με 240mg Προανθοκυανιδίνες (PAC).

Το καλοκαίρι κρύβει πολλές παγίδες για την υγεία του Ουροποιητικού Συστήματος. Φυσικός μας σύμμαχος είναι το Cysticlean. Το μοναδικό με 240mg PAC (PAC: το δραστικό συστατικό των cranberries). Cysticlean240 mg PAC… και περάστε τις διακοπές σας πιο ανέμελα. Ζητήστε το σε όλα τα ενημερωμένα φαρμακεία!


• 85% των γυναικών δεν εμφάνισε κυστίτιδα μετά την σεξουαλική επαφή.
• 93% μείωση των υποτροπών με εξάμηνη χορήγηση.
• 95% των ασθενών έχουν στείρα καλλιέργεια με τρίμηνη χορήγηση (δεν ανιχνεύεται E. Coli)

Αρ Γνωστοποίησης ΕΟΦ : 91318/17.7.2019
Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας

BRUDYFERTIL-AOX Ενισχύει την Αντιοξειδωτική Δράση Βελτιώνει τη Γονιμοποιητική Ικανότητα

Το Brudyfertil είναι ένα ισορροπημένο και εξειδικευμένο Συμπλήρωμα Διατροφής με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Έχει μοναδική σύνθεση γιατί περιέχει και Ω3-λιπαρά οξέα με κύριο εκπρόσωπο το DHA. Επίσης περιέχει και μία σειρά θρεπτικών συστατικών τα οποία με τη σειρά τους ενισχύουν την αντιοξειδωτική δράση του σκευάσματος.
Το DHA. (εικοσιδιαεξαενεϊκό οξύ) το βασικό συστατικό του Brudyfertil AOX είναι ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας και έχει σημαντική επίδραση στην υγεία του σπέρματος και στη φυσιολογική ωρίμανση των ωαρίων.
• Το Σύμπλοκο των Βιταμινών. Β (Β1, Β2, Β3, Β6, Β9, Β12) η Βιταμίνη C, η Βιταμίνη Ε, το Μαγγάνιο και ο Χαλκός έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
• Ο Ψευδάργυρος. Συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης.
• Το Σελήνιο. Συμβάλλει στη φυσιολογική σπερματογένεση.
• Τα Φύσκα Καροτενοειδή. Συμβάλλουν στην κινητικότητα του σπέρματος.
Η ενίσχυση του οργανισμού με Brudyfertil οδηγεί σε καλύτερο γενετικό υλικό που αυξάνει τις πιθανότητες γονιμοποίησης και επιτυχούς έκβασης της κύησης. Συσκευασία: 90 καψάκια (3 blisters των 30 καψακίων) Συνιστώμενη για ημερήσια κατανάλωση δόση 3 καψάκια την ημέρα κατά τη διάρκεια των γευμάτων Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 73171/05-10-2016 Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ