Συμπληρώματα Διατροφής

BRUDYFERTIL-AOX Ενισχύει την Αντιοξειδωτική Δράση Βελτιώνει τη Γονιμοποιητική Ικανότητα

Το Brudyfertil είναι ένα ισορροπημένο και εξειδικευμένο Συμπλήρωμα Διατροφής με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Έχει μοναδική σύνθεση γιατί περιέχει και Ω3-λιπαρά οξέα με κύριο εκπρόσωπο το DHA. Επίσης περιέχει και μία σειρά θρεπτικών συστατικών τα οποία με τη σειρά τους ενισχύουν την αντιοξειδωτική δράση του σκευάσματος.
Το DHA. (εικοσιδιαεξαενεϊκό οξύ) το βασικό συστατικό του Brudyfertil AOX είναι ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας και έχει σημαντική επίδραση στην υγεία του σπέρματος και στη φυσιολογική ωρίμανση των ωαρίων.
• Το Σύμπλοκο των Βιταμινών. Β (Β1, Β2, Β3, Β6, Β9, Β12) η Βιταμίνη C, η Βιταμίνη Ε, το Μαγγάνιο και ο Χαλκός έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
• Ο Ψευδάργυρος. Συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης.
• Το Σελήνιο. Συμβάλλει στη φυσιολογική σπερματογένεση.
• Τα Φύσκα Καροτενοειδή. Συμβάλλουν στην κινητικότητα του σπέρματος.
Η ενίσχυση του οργανισμού με Brudyfertil οδηγεί σε καλύτερο γενετικό υλικό που αυξάνει τις πιθανότητες γονιμοποίησης και επιτυχούς έκβασης της κύησης. Συσκευασία: 90 καψάκια (3 blisters των 30 καψακίων) Συνιστώμενη για ημερήσια κατανάλωση δόση 3 καψάκια την ημέρα κατά τη διάρκεια των γευμάτων Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 73171/05-10-2016 Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ

Equal Plus Συμβάλλει στην αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του εντέρου

Το Equal Plus ρυθμίζει τη λειτουργία του εντέρου με 3 τρόπους Μεταβάλλει τη μικροβιακή χλωρίδα του εντέρου Διαμορφώνει τον εντερικό φραγμό Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα Το Equal plus περιέχει 6 προβιοτικά στελέχη: Lactobacillus bulgarians, Bacillus coagulant, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium animals lactis, Bifidobacterium breve, Streptococcus thermophylus Επίσης περιέχει σύμπλοκο Βιταμινών Β (Β1, Β6, Β12) και Φολικό Οξύ Συσκευασία: 20 φακελίσκοι των 5gr Τρόπος χορήγησης: Το περιεχόμενο του φακελίσκου μπορεί να καταποθεί ως έχει, δηλαδή χωρίς διάλυση, ή να διαλυθεί σε μισό ποτήρι νερού ή άλλου ροφήματος. Μην το διαλύετε σε ζεστά ροφήματα. Συνιστώμενη για ημερήσια κατανάλωση δόση: Ενήλικες: 1 φακελίσκος την ημέρα κατά προτίμηση το πρωί Παιδιά από 6 ετών και άνω: 1 φακελίσξος την ημέρα κατά προτίμηση το πρωί Παιδιά 2-6 ετών: 1/2 φακελίσκος την ημέρα κατά προτίμηση το πρωί Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 18918/23-02-2016 Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ